maandag 7 juni 2021

Als een paal onder water

En hup, plots zit er weer een Voorleesbühne in de pijplijn! Op 23 juli, om precies te zijn.

En wat voor één! Het wordt zowaar een onuitgegeven uitgave. Want Anna Vercammen doet mee, en Dounia Mahammed, en K.RJ Tochthond, en Lien Vanbossele, ja zelfs Iwein De Speelman zal erbij zijn. Samen zullen zij u overladen met feiten, verzinsels, theorieën, axioma’s en stellingen, waarvan het overgrote deel uiteraard weer klinkklare nonsens zal blijken. Dat staat alvast al vast. Als een paal onder water.

Nog een primeur is dat voor het eerst de voorstelling buiten zal doorgaan. Op een locatie om duimen en tenen bij af te likken. Al weer! En over weer gesproken: de zon zal schijnen, ge gaat dat zien. Dus komt dat zien! Komt dat zien!

Om te reserveren, stuur een e-mail naar ons e-mailadres: voorleesbuhne.gent@gmail.com.

Omwille van een vervelende ziekte vragen we om op voorhand te betalen, op rekeningnummer BE34103062722490. Uw reservatie is pas helemaal compleet zodra uw centen ons centen geworden zijn.

Om dezelfde vervelende-ziekte-reden is het aantal plaatsen beperkt tot 50, en zal u volgens de dan geldende reglementering geheel ontsmet in bubbels ingedeelde plekjes toegewezen krijgen. Dat wordt lachen!

Vrijdag 23 juli 2021 om 20u30

Ciné Mangiare - Groendreef 51 - 9000 Gent (ingang via Treck Hostel)

Prijs: €6,- / kansentarief UiTPAS: €1,-